ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра АТОвці пікетуватимуть міськраду Львова

|

У четвер, 4 лютого,  АТОвці  Львівщини виходять на спільну акцію під Львівську міську раду. Бійці йдуть до міської влади із єдиною вимогою – створити комісію, яка напрацює 5-річний план з вирішення житлових проблем учасників АТО. Про це Львівському порталу повідомили оранізатори.

міськрада

За два роки ситуація з наданням житла учасникам АТО майже не зрушила з місця. Квартири отримали лише 20 бійців. В той час, коли у черзі стоїть близько двох тисяч вояків.

Комісія в ЛМР, яка покликана була вирішувати проблеми вояків, не працює з липня минулого року, вона зникла.

Спілки АТО обурені бездіяльністю міської влади і мають підстави вважати, що зведення обіцяного будинку навмисно затягують міські будівничі з комунального підприємства та очільник міської влади.

Через це спілки АТОвців об’єдналися і підписали Меморандум про співпрацю і йдуть на сесію міської ради із конкретною пропозицією.

Учасники: ГО «Обласна спілка соціального захисту учасників АТО та сімей загиблих», ГО «Українська спілка учасників АТО», ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО», ГФ з охорони громадського порядку і державного кордону «Патріот», ГО «Інвалідів-учасників АТО».

Фото: city-adm.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *