ОСТАННІ НОВИНИ

Заступниця Абромавічуса також йде з посади

|

Заступник міністра економічного розвитку Юлія Клименко хоче у відставку слідом з Айварасом Абромавічусом. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Julia-Klimenko

«Отримую багато запитань, тому хочу підтвердити, що так – я іду у відставку разом з міністром. А також те, що я повністю підтримую та поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому, що я є відповідальним громадянином та патріотом України», –  написала вона.

Вона назвала своє рішення абсолютно зваженим і прагматичним, а також додала, що це не втеча з поля бою.

«Ми багато обговорювали можливість нашої подальшої роботи в уряді, а також наслідки нашої заяви, розуміючи зовнішню загрозу та чітко усвідомлюючи політичні наслідки. Але ми бачимо, що загрози в середині України та стрімке повернення її до темного минулого часів перед Революцією Гідності, є набагато сильнішими та будуть мати набагато гірші наслідки для майбутнього України, ніж зовнішні загрози. Ми не можемо постійно жити у болоті, що гниє, бо це те, що власне хоче агресор: щоб ми довго та болісно помирали від гангрени, викликаної корупцією правлячої еліти, непрофесійним керівництвом, свідомим та наполегливим розвалом державного управління, слабкими інститутами, деморалізованим зневіреним населенням та дрібними злодюжками на всіх щаблях влади, які готові продати майбутнє своєї країни за копійки замість того, щоб увійти в історію героями», – зазначила Юлія Клименко.

І додала: «За 10 місяців у міністерстві я з нашою командою розпочали не одну реформу, які вже йдуть і які не можна зупинити – це і реформа адміністративних послуг, і ціла низка реформ, які ми називаємо словом «дерегуляція», реформа державного контролю та нагляду, різноманітні програми підтримки малого і середнього бізнесу і багато іншого. Вони справді потрібні українському бізнесу і громадянам. Ми будемо і далі активно підтримувати ці реформи як громадські активісти і не дамо жодному корупціонеру їх зупинити. Я – укроптиміст, люблю свою Україну, вірю в її майбутнє і буду робити все, щоб боротися за неї разом з активним громадянським суспільством. У нас є ще шанс та вікно можливостей».

Як Львівський портал повідомляв, міністр економічного розвитку та торговлі Айварас Абромавичус вирішив піти у відставку.

Фото: telegraf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *