ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию рецидивіст наварив амфетаміну на 50 тисяч

|

Правоохоронці викрили та припинили діяльність нарколабораторії у Стрию. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

амф

Як встановили правоохоронці, 36-річний мешканець міста Стрий обладнав у власній квартирі лабораторію для виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини амфетамін.

Під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні правоохоронці виявили та вилучили 110 грамів (близько 1100 доз) готової продукції, лабораторне обладнання, за допомогою якого зловмисник виготовляв амфетамін, наповненні наркотичною речовиною шприци, а також нарковмісні лікарські препарати. Вартість вилучених психотропних речовин на «чорному» ринку становить понад п’ятдесят тисяч гривень.

амф1

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ст.313 КК України, проводяться слідчі дії. Усе вилучене обладнання та речовини направлені на експертизу.

Також правоохоронці встановили, що зловмисник, котрий організував роботу нарколабораторії, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі, розбій та розбещення неповнолітніх.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *