ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрайка вкрала у дідуся більше 70 тисяч гривень

|

Правоохоронці розшукують жінку, яка ошукала та обікрала старенького пенсіонера. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

обікрала

До Червоноградського відділу поліції 1 лютого надійшло повідомлення від 77-річного місцевого мешканця про те, щj його обікрала невідома особа.

Близько опівдня додому до потерпілого завітала жінка середнього віку. Представившись працівницею Пенсійного фонду, вона розповіла про те, що пенсійні виплати за попереднього Президента України виплачувалися фальшивими грошима, і вона прийшла для того, аби їх поміняти.

Чоловік повірив зловмисниці та показав свої заощадження. Коли він вийшов з кімнати, жінка втекла з квартири разом із грошима. Загалом вона викрала майже 41 000 гривень, 1050 доларів США та 120 євро.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі проводяться пошукові заходи для встановлення особи зловмисниці та її затримання.

Фото: ye.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *