ОСТАННІ НОВИНИ

Один із керівників «ЛНР» роз'їжджає у Києві на «Лексусі» і шикує у ресторанах

|

Один із керівників «ЛНР» Сергій Корсунський обідає в київських ресторанах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив волонтер, координатор проекту «СтопТеррор» Семен Кабакаєв, передає кореспондент Львівського порталу.

56b1950b1d6e5_503894

«Сьогодні у мене була в Києві зустріч з одним із сепаратистів, він брав участь у захопленні урядових будівель в Луганську. Сергій Олегович Корсунський був правою рукою Болотова, одним з командирів незаконних збройних формувань при захопленні держустанов. Постійно виступав на різних прес-конференціях з Болотовим, закликав до федералізації України. У своїх вимогах він висував визнання «Беркуту» і солдатів ВВ, які стояли проти Майдану, героями», – повідомив Семен Кабакаєв.

Водночас він додав, що Корсунський знайомий з Максимом Шевченком, котрий займає посаду радника президента Росії Володимира Путіна з прав людини, був в Луганську під час захоплення, намагався налагодити діалог з Києвом.

«Наразі Сергій спокійно їздить на машині марки lexus по Києву та обідає в кафе зі своєю дружиною. Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку, видану в МВС, що до нього немає претензій і в ЕРДР він не внесений», – написав він.

Фото: Четверта влада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *