ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині земельні ділянки воїнів АТО «загребли» собі екс-депутати

|

На Старосамбірщині земельні ділянки учасників АТО незаконно привласнили прокурор та колишні депутати міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії УКРОП.

земля

У Старому Самборі сім ділянок із 31-ї рішенням сесії міської ради минулого скликання надали людям, далеким від АТО.

Тодішній голова міської ради «провів» оборудку під завершення своєї каденції. Землю отримали і навіть встигли виготовити документи на її приватизацію: районний прокурор, чоловік заступниці міського голови, племінник дружини мера Старого Самбора,  секретар міськради,  донька голови земельної комісії та сини двох депутатів.

Із 31-ї виділеної ділянки, 22 віддали воїнам АТО, одну – багатодітній родині і ще одну – родині героя Небесної сотні. Сім залишалось в резерві. І оці  ділянки вирішили привласнити «обранці народу», поділившись із очільником місцевої прокуратури. Також стало відомо, що на ці ділянки вже оформлені й приватизаційні документи.

Усі спроби нового керівництва міської  ради викликати на розмову порушників завершились нічим. Їм мали намір запропонувати інші земельні ділянки взамін тих, які вони відібрали у вояків АТО. Проте на зустріч із депутатами не з’явився жоден із тих, хто спричинив скандал.

А тим часом, до тих 22-х вояків, яким уже виділили земельні ділянки у Старому Самборі, додались заяви від ще 9-х. А земельні ділянки з резерву вже приватизовані…

Міська рада Старого Самбора прийняла рішення про звернення до суду, щоб відмінити рішенння про надання цих семи земельних ділянок родичам колишніх депутатів і прокурору району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *