ОСТАННІ НОВИНИ

Через 2 тижні для мешканців багатоквартирних будинків зміняться тарифи на воду

|

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», введення в дію нових тарифів обумовлене постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26.11.2015 р.№2868 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктам господарювання, які є виконавцями цих послуг», передає Львівський портал.

вода

Згідно із вказаною постановою, мешканці багатоквартирних будинків платитимуть 10,49 гривень за метр кубічний холодної води та стоків замість діючих сьогодні 9,48 гривень вже з 17 лютого 2016-го року.

У цей тариф включені витрати на проведення планових періодичних повірок квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, на обслуговування споживачів, друк квитанцій, на оплату послуг банків з приймання і перерахування коштів споживачів за надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення та інших.

Тариф для інших категорій споживачів та жителів приватних будинків залишиться незмінним: централізоване водопостачання 5,46 грн. за 1 кубічний метр, централізованого водовідведення 4,02 грн. за 1 кубічний метр.

Фото: brovary.pravo-znaty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *