ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет розвитку Львова передбачає майже 91 мільйон на освітню сферу

|

У бюджеті розвитку міста для управління освіти передбачено 90 млн 950 тис. 580,04 грн, які будуть розподіленні між дошкільними навчальними закладами і загальноосвітніми навчальними закладами Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

школа

Зокрема, на дошкільні навчальні заклади пропонують виділити близько 20 млн грн.

Цьогоріч бюджет розвитку міста передбачає близько 20 млн грн, які будуть використані на проведення капітальних ремонтів у навчальних закладах, заміну вікон, проведення гідроізоляції та водовідведення, капітальних ремонтів харчоблоків, пралень, електромереж, а також на придбання обладнання і предметів довгострокового користування.

Зокрема, у ДНЗ № 37, що на вулиці Княгині Ольги, 59а відбудеться капітальний ремонт приміщень з проведенням гідроізоляції та водовідведення.

У ДНЗ № 111, що на вулиці І.Виговського, 1а пройде загальний капітальний ремонт.

У ДНЗ, що на вулиці Зубрівській, 9, а також у ДНЗ № 97 на вулиці Дністерській, 25 відбудеться капітальний ремонт з метою відновлення.

У ДНЗ № 42, що на вулиці Сміливих, 26, пройде капітальний ремонт з метою відновлення груп.

У ДНЗ № 95 на вулиці Гайдамацькій, 2а і у ДНЗ № 171 на вул. вулиці Гетьмана І. Мазепи, 5а відбудеться капітальний ремонт.

У ДНЗ № 57 на вулиці Ю. Липи, 33 пройде капітальний ремонт системи опалення.

У ДНЗ № 187 на вулиці Чигиринській, 17, а також у ДНЗ № 1 нa вулиці Олени Степaнівни, 48а, відведені кошти на реконструкцію даху.

А також відведені кошти на реконструкцію приміщень дошкільного навчального закладу на вулиці М.Рильського, 9, та на вулиці Медової Печери, 13 та на вулиці Героїв Майдану, 8а.

Відведені кошти на реконструкцію з добудовою корпусу початкової школи  № 70 під ДНЗ, що на вулиці Дорога Кривчицька, 3.

У бюджеті міста закладені кошти на будівництво ДНЗ №14, що на вулиці Новознесенській, 69.

У ДНЗ № 121 на вулиці Р. Дашквича, 17 відбудеться ремонт електромережі.

У ДНЗ № 135 за кошти міського бюджету відбудуться роботи із виносу підвальної котельні та реконструкція приміщення.

Нагадаємо, бюджет розвитку 2016 року прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Зараз тривають його обговорення з різними середовищами. Відтак, проект бюджету розвитку буде винесено на розгляд сесії міської ради.

Фото: uamodna.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *