ОСТАННІ НОВИНИ

Жителям Городка, Зимної Води та Лапаївки повернули воду

|

Жителям Городка, Зимної Води, Лапаївки та частково Залізничного району Львова повністю відновлено подачу води. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

7

За даними відомства, 1 лютого о 13:45 у ЛКП «Львівводоканал» було знеструмлено водонасосну станцію «Будзень-2» на водозаборі у Городку.

Тимчасово було припинено водопостачання абонентів у м. Городок (15000 мешканців), с. Лапаївка (800 мешканців), с. Бартатів (723 мешканця), с. Зимна Вода (3000 мешканців) та з 17:00 год. понижений тиск води на 4-5 поверхах 5-ти поверхової забудови Залізничного району м. Львова (близько 50 тис. осіб).

Водопостачання абонентів м. Городка,  с. Лапаївка, с. Бартатів та с. Зимна Вода відновлено вчора о 23:30, а абонентів Залізничного району м. Львова сьогодні о 4:00.

Як раніше повідомляв Львівський портал, у Городку, Зимній Воді та Лапаївці повністю припинено подачу води, а у Залізничний район міста Львова вода подається з пониженим тиском. Причиною виникнення заборгованості «Львівводоканалу» перед «Львівобленерго» є невчасні розрахунки оптових споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *