ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог здійснив понад півсотні обстрілів

|

Проросійські бандформування продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів нашої лінії оборони з різних видів зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Знову найнапруженішою ситуація була неподалік Горлівки та у передмістях Донецька.

Противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети по наших опорних пунктах в Опитному, Авдіївці, Мар’їнці та шахті Бутівка. В районі Пісків ворог також вів вогонь з мінометів.

Неподалік Горлівки противник використовуючи також гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, дедалі частіше вдається до мінометних обстрілів українських позицій.

Так, наші опорні пункти в Зайцевому та Майорську 6 разів були обстріляні з мінометів калібру 120-мм, забороненого Мінськими домовленостями.

В зв’язку з тим, що вночі противник посилив обстріли Зайцевого та вів вогонь із різних вогневих позицій декількома мінометними розрахунками, керівництво сил АТО в Донецькій та Луганській областях, для убезпечення мешканців, змушено оголосити про тимчасове закриття контрольного пункту в’їзду/виїзду Зайцеве», – йдеться в повідомленні.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *