ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию шукають побитого чоловіка

|

У Стрию розшукують чоловіка, який з побоями потрапив до лікарні 1 січня. Постарждалому хочуть  віддати велосипед. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

розшук

До Стрийського відділу поліції, 1 лютого, близько 19.00 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що з  вулиці Львівської  до Стрийської райлікарні  доставлено чоловіка з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, забійна рана носа та нижньої губи».

Працівники слідчо-оперативної групи  поліції на  вулиці Львівській,  де трапилася  подія,   виявили  та вилучили велосипед з погнутим переднім колесом та сумку чорного кольору.

Як повідомили правоохоронцям працівники лікарні,  чоловік  від надання медичної допомоги відмовився та, нічого не розповівши про себе, пішов з медичного закладу.

«Ми встановлюємо обставини та особу учасника цієї події. За цим фактом проводиться перевірка. Власникові велосипеда радимо  прийти до відділу поліції та розповісти про все, що трапилося. Тим більше, що тут він  зможе забрати свої речі», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *