ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вимагають відремонтувати й освітити «дорогу на той світ»

|

Активісти та депутати від Народного Руху України привертають увагу чиновників до стану дороги, що веде зі Львова до Брюховичів. Відповідний запит у Львівській обласній раді оприлюднив голова фракції Народного Руху Богдан Гагалюк. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської організації Народного Руху України.

12

«З листопада 2015 року по 25 січня поточного року тобто менше ніж за 90 днів на дорозі Львів – селище Брюховичі, а саме на відрізку від вулиці Замарстинівської до в’їзду в селище Брюховичі сталася низка ДТП з летальними випадками. Всі ДТП сталися в темну пору року.

Складний ландшафт із закритими поворотами і дозволена швидкість 90 кілометрів за годину, а ще з абсолютною відсутністю дорожнього освітлення приводить до таких випадків з летальним завершенням.

Цю дорогу в народі вже назвали «дорогою на той світ». Вкрай незадовільний стан дорожнього покриття – ямковий ремонт проводиться, але вже через два місяці знову мають місце серйозні вибоїни», – йдеться у запиті.

Голова Львівської міської організації Народного Руху Ігор Мартинюк вимагає, вжити заходів для виправлення ситуації. Також Рухівці закликають облаштувати на цій ділянці велодоріжку.

«Цією дорогою щоденно користується велика кількість людей, для яких єдиним доступним транспортом є велосипед, тому треба створити їм кращі умови для проїзду», – каже Ігор Мартинюк.

Як відомо, селище Брюховичі є зоною відпочинку для Львів’ян та мешканців області – сосновий ліс, озеро і все це на відстані 5 – 7 кілометрів від міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *