ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі підлітка чекає в’язниця за серійні крадіжки

|

Працівники поліції викрили школяра, який протягом двох місяців скоїв п’ять крадіжок з приватних будинків громадян. Прол це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

суд

Так, 1 грудня минулого року хлопець проник до приміщення літньої кухні, що належить одному із мешканців Дрогобича і викрав звідти велосипед вартістю 1 200 гривень. Через годину після цього він пробрався до іншого житлового будинку і забрав із гаманця власниці оселі 1550 гривень.

Протягом наступних двох днів неповнолітній вчинив ще дві квартирні крадіжки. В одному із помешкань він викрав гаманець, в якому було 920 гривень, а з іншого «потягнув» продукти харчування на суму майже 740 гривень.

Свою злочинну діяльність підліток продовжив у середині січня вже в одному зі сіл району. Там з приватного будинку місцевого мешканця він викрав срібні прикраси на загальну суму 580 гривень.

Юному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1,2 і 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, визначене статтею, – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *