ОСТАННІ НОВИНИ

Конституційні зміни щодо децентралізації розлянуть за умови виконання мінських угод

|

Зміни до Конституції України щодо децентралізації будуть розглянуті Верховною Радою за умови виконання Росією та проросійськими бойовиками зобов’язань, покладених на них у рамках досягнутих домовленостей. Про це сказав міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час прес-конференції із своїм словацьким колегою Мірославом Лайчаком, передає УНН.

конституція

«Що стосується відповідних конституційних змін, то парламент України буде розглядати їх. Особливим моментом серед логіки цих змін є відповідне положення щодо Донбасу. Це положення спрямоване на те, щоб виконати міський процес, але і показати всім на Донбасі, що інтеграція українського Донбасу в Україну має бути успішною», – пояснив Клімкін.

Міністр додав, що для запровадження конституційних змін можуть бути прийняті за умови виконання проросійськими бойовиками пунктів мінських угод.

«Для того, щоб ці конституційні зміни були найближчим часом розглянуті Верховною Радою, нам потрібно, щоб Росія і підтримувані Росією бойовики виконали те, що вони мають виконати», – додав міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *