ОСТАННІ НОВИНИ

Український товарний потяг оминув Росію та прибув у Китай

|

В ніч на 31 січня перший демонстраційний поїзд по маршруту нового Шовкового шляху прибув у пункт призначення на станцію Достик Казахської дороги, що на кордоні з Китайською Народною Республікою. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України, передає кореспондент Львівського порталу.

potisg

Загалом тривалість маршруту склала 15,5 діб замість 11-12 анонсованих раніше. Затримки виникли у Чорному морі та на території Казахстану. Так, тривалість руху збільшилась через затримку порому на Чорному морі, спричинену штормом, та простій на станції Жанаарка через неузгодженість дій по оплаті казахській стороні.

«Такі зміни у графіку під час тестового рейсу – нормальне явище. Його призначення полягає саме у спільному відпрацюванні маршруту операторами поїзду в кожній з країн-учасниць. Деморейс допоміг виявити можливі «вузькі місця» і зрозуміти, як уникати їх у майбутньому. Це стане основною для удосконалення логістики перевезень після запуску поїзда новим Шовковим шляхом на регулярній основі», – йдеться в повідомленні.

Зараз поїзд знаходиться на станції Достик. Наступним етапом буде його навантаження товарами для перевезення у зворотному напрямку.

Нагадаємо, 15 січня з Іллічівська було відправлено товарний потяг в обхід Росії.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *