ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали жебрачку, що використовувала собак як «наживу»

|

У Львові активісти разом з патрульною поліцією затримали жебрачку за жорстоке поводження з тваринами. Про це пише «Захист тварин у Львові» на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

жебрачка

У суботу, 30 січня, на номер 102 надійшло одночасно кілька повідомлень про виявлену на перехресті проспекту Свободи та вулиці Городоцької жебрачку з собакою. За викликом з’явились чотири патрулі. У свою чергу, Патрульна поліція Львова повідомила про ситуацію громадських активістів.

Жебрачку та собаку поліцейські доставили у Галицький відділ поліції. Собачка – невеликий рудий пекінес, без одного ока. Свідки події стверджували, що бачили песика при жебрачці раніше ще з двома очима. Також прозвучало, що це та сама особа, яка кілька днів тому залишила після себе труп собаки біля магазину «Антошка».

У розмові з активістами в райвідділку жебрачка розповіла, що прибула до Львова з Берегова. Звідти й привезла пса, оскільки їй порадили, що жебракувати в нашому місті треба саме з тваринами.

Встановити особу жебрачки не вдалося – при ній не було жодних документів, вона неписьменна, ім’я та прізвище записали з її слів. Завдяки ініціативі та участі свідомих громадян, спільній роботі зоозахисників та працівників поліції було запротокольоване правопорушення за статтею 154 КупАП. Тварину вилучено.

жебрачка1

Врятований цуцик все ще лікується у ветеринарній клініці. Якщо маєте бажання допомогти, деталі ось тут. У понеділок-вівторок плануємо нарешті отримати скерування на правомірну експертизу тіла його загиблої сестрички. Справа про жорстоке поводження очікує на внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *