ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовець розповів, скільки в Україні нацгвардійців

|

Штатна чисельність Національної гвардії України сьогодні нараховує близько 49 тис. осіб. Про це під час брифінгу повідомив начальник відділу управління кадрової роботи Національної гвардії України, полковник Михайло Кардинал, передає УНН.

нацгвардія

“Штатна чисельність Нацгвардії зараз нараховує близько 49 тис. громадян, згідно з законом може сягати 60 тис., в особливий час, військовий може бути змінений”, – повідомив М.Кардинал.

Він також повідомив, що за 2014-2015 роки в Нацгвардії була збільшена укомплектованість посад рядового, сержантського і старшинського складу на 6 тис. 500 осіб.

“В основному в цей період основними джерелами укомплектування були військовослужбовці строкової служби, військовослужбовці, які проходять службу під час мобілізації, та резервісти, які з перших днів створення Нацгвардії прийшли з Майдану служити в підрозділах Нацгвардії”, – додав М.Кардинал.

Також він повідомив, що в 2016 році планується доукомплектувати Нацгвардію за рахунок військовослужбовців, які проходять службу за контрактом і за призовом на 4 тис. осіб.

Фото: zn.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *