ОСТАННІ НОВИНИ

За минуло добу в зоні АТО загинуло двоє наших бійців, ще четверо - поренені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 3 – було поранено. Також 1 український військовослужбовець загинув, ще 1 – отримав поранення внаслідок підриву на розтяжці не в ході бойових дій. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 31-01

 

Луганський напрямок

Вчора ввечері противник обстріляв зі 120-мм мінометів наші передові позиції у Станиці Луганській. Окрім цього, ворог порушив режим тиші у с. Трьохізбенка.

Донецький напрямок

Противник порушував режим тиші на Світлодарській дузі, північніше Горлівки та в Донецькому аеропорту. При цьому НЗФ використовували важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети. Це сталося в Луганському, Зайцевому та Майорську. Саме північні передмістя окупованої Горлівки стали вчора районом найбільш активних бойових дій по всьому району проведення АТО. Обстріли противника (в тому числі снайперські) на цій ділянці фронту розпочалися у другій половині доби і тривали більше 6 годин.

Маріупольський напрямок

Противник також порушував режим тиші по всьому фронту. Зокрема, в Красногорівці двічі працювали ворожі снайпери. Окрім цього, ворог обстрілював наші позиції у Мар’їнці, Новотроїцькому та Широкиному. Реагуючи на ці нахабні провокації, сили АТО неодноразово відривали вогонь у відповідь. Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *