ОСТАННІ НОВИНИ

Знахабнілі окупанти розширюють географію обстрілів, - штаб АТО

|

Обстріли проросійськими бойовиками позицій Збройних Сил України не припиняються. За минулу добу бандформування псевдореспублік 71 раз порушили режим повної тиші на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі АТО.

ато

На Світлодарській дузі ворог обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому – з мінометів калібру 82-мм. В Новгородському та Майорську – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП.

Неподалік тимчасово окупованого Донецька в черговий раз були обстріляні з різних видів зброї українські позиції в Опитному, Пісках, Авдіївці та на шахті Бутівка.

Напруженої була ситуації в районі Мар’їнки. Українські воїни змушені були відкрити прицільний вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів.

Кількість обстрілів збільшується, а географія розширюється. Разом з тим, провокуючи наших воїнів на вогонь у відповідь, терористи обстрілюють районі, де проживають мирні мешканці.

В 21.10 кремлівські найманці з БМП та автоматичного станкового гранатомету обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка» Державної прикордонної служби України.

За оперативною інформацією, подібні провокації готуються бойовиками і на інших КПВВ, зокрема на Артемівському напрямку.

Це є черговим свідченням того, що встановлення миру на Донбасі ніяк не вписується в злочинні плани бойовиків та їхніх кремлівських господарів.

Фото: joinfo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *