ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП на Стрийщині: одна людина загинула, ще двоє – в лікарні

|

Учора, 28 січня, у селі Добряни, що на Стрийщині, під колесами автобуса загинув пішохід. Окрім того ще двоє громадян з травмами потрапили до лікарні внаслідок автопригоди, що трапилася на ділянці дороги між селами Великі Дідушичі та Угільня. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийському відділі поліції.

1

До Стрийського відділу поліції близько 18.00 надійшло повідомлення від диспетчера «швидкої» про те, що між селами ВеликіДідушичі та Угольня трапилася дорожньо-транспортна пригода, травми отримали двоє громадян.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Fiat Scudo», 33-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням і злетів з моста у кювет. Окрім водія, у салоні авто знаходився пасажир, його 27-річний односельчанин. Їх обох було доставлено до Стрийської районної лікарні.

Близько 22.00  у селі Добряни трапилася ще одна дорожньо-транспортна пригода. Водій автобуса «Богдан», 55-річний місцевий мешканець, вчинив наїзд на  пішохода, котрий переходив проїжджу частину в невстановленому місці. Внаслідок отриманих травм 30-річний мешканець Миколаївського району помер у лікарні.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини  вказаних ДТП, розпочаті  досудові розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  КК України.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *