ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановлять ще 200 камер спостереження. Контролюватимуть усе

|

У цьому році у Львові встановлять 200 камер відеоспостереження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

камера

У Львові створюють Центр безпеки міста. Вже зараз Центр працює, опрацьовує зображення з 94 камер відеоспостереження, які розміщені по місту. Як розповів керівник ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, основне завдання – це гарантування безпеки та громадського порядку.

«Центр почав діяти у вересні минулого року, поступово його розвиваємо. І надалі будемо рухатися в цьому напрямку, бо це є важливо для міста», – сказав Юрій Діль.

В цьому році планується закупити та встановити ще 200 відеокамер, програмне забезпечення та сервер збереження даних.

«Сьогодні ми користуємось сервером поліції та сервером «Львівавтодору». Ми бачимо зараз також камери «Львівавтодору», камери, які були встановлені і місті ще в 2000-х роках від СБУ та від міліції», – сказав Юрій Діль.

Так, минулого року у Львові було встановлено 50 камер відеоспостереження.

«Усі камери високої роздільної якості, мають можливість зближення зображення. Ми маємо можливість відслідковувати всі події, всі масові заходи, несанкціоновані заїзди в центр міста. Вся інформація оперативно передається поліції. Зображення з цих 50 камер, які ми встановили минулого року, бачить також поліція та СБУ, і кожен відбирає для себе ту інформацію, яка йому потрібна. Купівля ще 200 камер в цьому році перекриє більшу площу міста. Будемо ініціювати перенесення сюди «гарячої лінії міста, щоб все функціонувало в комплексі. Якщо на «гарячу лінію» надходитиме певна інформація, ми зможемо вивести відразу зображення і побачити, чи дійсно щось відбувається. А система аналітики допоможе без людського ока виводити на перший план саму подію», – розповів Юрій Діль.

Загалом, у цьому році ЛКП «Муніципальна дружина» працюватиме за 6 напрямками. Відтак, у комунальному підприємстві створено 6 відповідних відділів:

Відділ евакуації транспортних засобів.

Відділ охорони об’єктів.

Відділ протидії стихійній торгівлі.

Відділ контролю за об’єктами благоустрою.

Відділ швидкого реагування.

Відділ «Ситуативний центр».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *