Син палицею до смерті забив немічну матір

|

У Новояворівську син до смерті побив власну матір. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

27815pobyttay

Так, у Яворівський відділ поліції 27 січня близько надійшло повідомлення медиків про те, що під час виїзду на виклик у місті Новояворівську, виявили тіло 66-річної жінки без ознак життя з тілесними ушкодженнями в ділянці голови.

Як з’ясувалося, медиків на місце викликала донька померлої. Літня жінка проживала разом із 40-річним сином. Для правоохоронців чоловік, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, підготував свою версію того, що сталось.

«Як пояснив син померлої, мама могла ходити лише з палицею-ходулею і йому часто доводилось допомагати їй. У той день він повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння і сів дивитись телевізор.  В якийсь момент мати пішла у вбиральню і, повертаючись, впала. Він допоміг їй піднятись, вклав на ліжко, а сам заснув. Коли прокинувся, виявив, що мати вже мертва і зателефонував до сестри», – розповів начальник Яворівського відділу поліції підполковник поліції Ігор Муха.

За словами сина, матір могла травмуватись під час падіння, проте характер травм вказував на те, що жінку чимось били по голові, а на одязі сина були помітні чисельні сліди крові. У квартирі правоохоронці також виявили поламану дерев’яну палицю-ходулю зі слідами крові. Під час опитування чоловік зізнався, що тілесні ушкодження матері наніс саме він.

«В подальшому під час опитування син розповів, що, підіймаючи матір з підлоги, він розізлився на неї за те, що вона, ніби то, не допомагає йому, а навпаки, ускладнює завдання. Тоді він вхопив палицю та наніс нею кілька ударів матері по голові »,- повідомив Ігор Муха.

Після цього зловмисник таки поклав матір на ліжко і ліг спати. Прокинувшись зранку, він усвідомив, що матір померла, зателефонував сестрі, а та викликала бригаду швидкої медичної допомоги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Чоловіку загрожує до 15 років тюрми. Проводиться досудове розслідування.

Фото: mynizhyn.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *