ОСТАННІ НОВИНИ

Злодія, який «обчистив» свого роботодавця, засудили на півтора року

|

У Дрогобичі засуджено чоловіка за крадіжки з господарства, яке він доглядав. Зловмисника позбавили волі на півтора року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

3d584ee14e_160356 (1)

Так, за вироком Дрогобицького міськрайонного суду 64-річного мешканця району, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, позбавлено волі на півтора року за скоєння низки крадіжок.

Постраждала зазанчила, що у чоловіка колись були проблеми із законом, але у грудні 2014 року взяла його на роботу. За обумовлену платню засуджений зобов’язався доглядати її будинок і виконувати господарські роботи у дні, коли господиня відлучалася у справах.

Користуючись відсутністю власниці, зловмисник почав регулярно скоювати крадіжки з господарських будівель хазяйки, до яких мав вільний доступ. Загальна вартість речей, викрадених протягом семи місяців, склала майже 3000 гривень.

Виявивши зникнення багатьох речей, власниця будинку звернулася по допомогу до поліції та зажадала від зловмисника відшкодування заподіяних збитків.

Наразі чоловік частково  покрив їх. Суд взяв це до уваги, визначаючи вид та міру покарання за вчення злочину, передбаченого ч.2 ст.185 ККУ (крадіжка).

Фото: zakarpattya.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *