ОСТАННІ НОВИНИ

Українці втратили автівки через контрабанду сигарет

|

Прикордонники конфіскували автомобілі, в яких хотіли перевезти контрабанд сигарет, а також затримали чоловіка з 16 ящиками цигарок. Про це Львівсьокму порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

sugаretu

Партію контрабандних сигарет виявили учора прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону неподалік кордону з Румунією.

Доріжку слідів, які вели у бік кордону, прикордонний наряд помітив пізно ввечері. Невдовзі у ході пошуків можливих порушників охоронці кордону затримали громадянина України. Неподалік нього також знаходилося 16 ящиків сигарет, загалом близько 8 тисяч пачок. Зараз тривають подальші пошуки інших осіб, причетних до даного правопорушення.

Крім того сигарети виявили та вилучили у двох громадян України у пунктах пропуску. Прикордонники Львівського загону знайшли 250 пачок сигарет у пункті пропуску «Угринів», а у пункті пропуску «Порубне» військовослужбовці Чернівецького загону – 150 пачок курива. Окрім сигарет у порушників вилучили і автомобілі «Рено» та «Фольксваген», в підлозі та паливному баку яких були знайдені сховки.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *