ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали авто з наркотиками

|

Сьогодні зранку, 27 січня, патрульні зупинили автомобіль, в якому було десять пакетів з наркотиками. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

narkotuku1

На вулиці Коломийській, близько п‘ятої ранку, патрульні зупинили автомобіль FORD Focus через несправну праву фару. Під час спілкування патрульна упізнала водія автівки. Його автомобіль місяць тому евакуювали на арешт майданчик, у водія взагалі не було документів на керування транспортним засобом і була підозра на вживання ним наркотиків.

narkotuku2

У спілкуванні з поліцейськими чоловік був помітно схвильований. Поліцейські запідозрили, що водій та пасажир щось приховують. На місце викликали слідчо-оперативну групу, залучили понятих і вході оперативних дій виявили десять пакетів з речовиною рослинного походження схожих на наркотичні засоби, півлітрову банку з аналогічним вмістом та 35 тисяч гривень.

На водія винесли постанову за відсутність документів на керування транспортним засобом.

І водій, і пасажир раніше судимі за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *