ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ремонтників доріг зловили на розтраті майже півмільйона гривень

|

У ході досудового розслідування правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні злочинів чотирьох посадовців одного з львівських комунальних підприємств, котрі  здійснили розкрадання коштів місцевого бюджету на суму понад 450 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

ремонт

Як встановили правоохоронці, до складу злочинної групи входило четверо осіб: керівник львівського комунального підприємства та ще троє працівників. Вступивши у злочинну змову, під час ремонтів вулично-дорожньої мережі у одному з районів Львова, посадовці затвердили фіктивні акти приймання виконаних будівельних робіт.

Для виготовлення асфальто-бетонних сумішей використовувались потужності несертифікованого підприємства. Проведеною експертизою встановлено, що у процесі виготовлення цих сумішей було використано бітум найнижчої якості без додавання необхідних інгредієнтів. Проте, у актах виконаних робіт, затверджених працівниками ЛКП, зазначено, що для ремонту вулично-дорожньої мережі використовувались суміші з бітумом іншої, значно дорожчої, марки.

Таким чином, посадовці внесли у акти виконаних робіт неправдиві відомості, здійснивши розкрадання коштів місцевого бюджету на суму понад 450 тисяч гривень.

На даний час вирішується питання про обрання для підозрюваних міри запобіжного заходу та накладення арешту на майно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *