ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року у Львові значно зросте кількість мільйонерів

|

Цього року у Львові мінімум вдвічі зросте кількість мільйонерів. Про це сьогодні, 27 січня, на прес-конференції повідомив голова ДФС у Львівські області Ігор Кондро.

vskmqjyth

За словами головного податківця області, у зв’язку зі змінами до Податкового кодексу, у 2016 році зросте кількість офіційних мільйонерів.

У зв’язку з інфляційними процесами кількість львівських мільйонерів буде набагато,ніж 156 (кількість мільйонерів минулого року – ред..)і, відповідно, їх буде мінімум у 2 рази більше. У зв’язку з тим, що зараз відбувається процес детінізації економіки за рахунок того, що відбулися зміни до Податкового кодексу, зменшення статків єдиного соціального внеску, що дає змогу  платникам податків десь легалізувати свої доходи і сплачувати податки», – заявив він.

Водночас Начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Володимир Коваль наголосив. Що основні галузі, де «водяться» мільйонери наразі не змінилися.

У минулому році у Львові було 156 мільйонерів, а у Львівській області було 224 мільйонерів. У 2016 році кількість мільйонерів буде зростати.  Щодо мільйонерів минулого року, то це  особи, які задекларували доходи від продажу інвестиційних доходів, також мільйонери, що працюють в сфері громадського харчування та сфери послуг у торгівлі і найбільші мільйонери у нас – це ті особи, які працюють у високорентабельних сферах – це нафтовий бізнес», – розповів він.

Фото: www.volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *