ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій спричинив ДТП

|

У населеному пункті Великі Мости п’яний водій виїхав на зустрічну смуху, чим спричинив ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

DTP

Автомобіль Dacia Logan, який рухався назустріч, змушений був різко змінити напрямок руху, щоб уникнути лобового зіткнення, злетів у кювет, чим пошкодив собі праве переднє крило, передній бампер та передню праву фару ближнього світла.

Винуватець втік з місця ДТП, однак патрульні зупинили його через кілька кілометрів. Водій перебував в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Він не мав з собою документів на право керування транспортним засобом.

На місце приїхала родина чоловіка. Водій проживав неподалік, тож документи для оформлення адмінматеріалів порушник надав. На водія складено протоколи за створення аварійної ситуації, внаслідок якої сталася ДТП, за порушення правил дорожнього руху, через які сталася ДТП та керування автомобілем у нетверезому стані. Також , винесено постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *