ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незаконно вирубали лісу майже на 300 тисяч

|

У Буському районі лісник допустив самовільну вирубку лісу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

ліс

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області встановили, що на території, яку обслуговував 48-річний лісник відповідно до своїх службових обов’язків, було вчинено розтрату лісопродукції загальною масою 74 кубометрів.

Крім того, посадовець допустив самовільну вирубку беріз, сосен, осик та вільх ще майже на 55 кубометрів. Загальна сума заподіяних збитків склала понад 290 000 гривень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.197 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Вчинення цього правопорушення карається позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Коментарі

  1. Коли дійде черга до Брюховицького лісництва ? Іде самовільна масова вирубка лісу (сосни , бук для розпилювання на дошки) місцевим населенням сіл , що примикають до лісу . Ніхто на це не звертає уваги .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *