ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських «тітушок» впіймали у Тернополі під час перепалки на будмайдачику

|

Учора, 26 січня, у Тернополі молодики спортивної зовнішності зі Львова розв’язали конфлікт на території будівельного майданчика. Про це пише місцеве видання Галас з посиланням на Тернопільську поліції.

тітушки

Повідомлення про конфліктну ситуацію на вулиці Микулинецька, 116 надійшло до Тернопільського відділу поліції 26 січня о 8:30 від диспетчера охоронної фірми.

Для забезпечення охорони громадського порядку  виїхали працівники поліції ГУНП. З’ясувалося, що понад  30 осіб зайшли на територію житлово-будівельного кооперативу та спровокували словесний конфлікт з працівниками охоронної фірми. На місці події невідомі відмовилися надати правоохоронцям свої документи для перевірки.

Поліцейські не допустили порушення правопорядку. Для з’ясування деталей суперечки усіх учасників інциденту запросили проїхати в приміщення Тернопільського відділення поліції.

Правоохоронці встановили особи 32-ох чоловіків – це мешканці Львівщини та Чернівеччини, 1988 – 1995 років народження. За даними поліції, один із них – 20-річний львів’янин у 2014 році вчинив кримінальне правопорушення. Наразі львівські слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження, у якому він фігурує, як підозрюваний.

При опитуванні іногородні мешканці пояснили, що у Тернопіль приїхали, аби влаштуватися на роботу будівельниками.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з цими особами щодо недопущення вчинення протиправних дій на території області.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *