ОСТАННІ НОВИНИ

Епідемія грипу «косить» Львівщину: за добу кількість хворих зросла на 53%

|

Від початку епідсезону 2015-2016 року захворюваності на грип та ГРЗ на Львівщині захворіло 175 065 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

грип

За останню добу 5 734 осіб, в тому числі 2 563 дитини, приріст захворілих за добу становить 53%. Реєструється захворюваність серед медичних працівників –  59 осіб за добу. Госпіталізовано 173 особи, з них 79 дітей (за останню добу). Діагностовано 6 летальних випадків від грипу А(N1H1) – 4 мешканці Львова, 1 мешканець Червонограда та 1 із Сколівського району.

У Львові за підсумками трьох тижня 2016 року відмічається перевищення епідпорогу у віковій групі 3-6 років у 1,2 рази, у віковій категорії 7-14 років у 1,8 разів. Всього захворіло 6029 осіб. У зв’язку з цим розпорядженням міського голови за 27 січня у місті Львові введено в дію заходи обмежувального характеру, а саме призупинено навчання в школах терміном на 7 днів. Також призупинено навчання в школах мм. Стебник, Дрогобич, Червоноград, смт.Славське Сколівського району, Сокальському та Дрогобицькому районах.

У лікувально-профілактичних закладах медичні працівники працюють з використанням засобів індивідуального захисту, посиленого інфекційного та проепідемічного контролю. Хворим надається допомога відповідно до протоколів МОЗ України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *