ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік вимагав хабар за дозвіл на поховання

|

Головний інженер львівського цвинтаря за надання дозволу на поховання вимагав 300 доларів США. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

policia

До правоохоронців звернулась львів’янка. Жінка повідомила, що у зв’язку з перебуванням дочки померлої сусідки за кордоном, процедурою поховання жінки займається вона. Однак головний інженер кладовища за дозвіл на поховання вимагає у неї 300 американських доларів.

У результаті проведення слідчо-оперативних заходів працівники УЗЕ затримали правопорушника у приміщенні охорони кладовища. У 41-річного чоловіка правоохоронці вилучили 300 доларів США, отриманих від львів’янки за поховання сусідки на території цвинтаря.

При особистому огляді у кишенях посадовця також виявлено та  вилучено готівкою ще 7,9 тисяч американських доларів та 13 тисяч гривень.

Хабарнику загрожує позбавлення волі на строк до 10-ти років із конфіскацією майна.

Фото: національна поліція

Коментарі

  1. Пора давно нашим правоохоронним органам серйозно взятися за побори на цвинтарях . У людей горе , часто не вистачає грошей щоб похоронити рідну людину , а ці цвинтарні тварюки вимагають ще додаткові гроші у свої власні гаманці .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *