ОСТАННІ НОВИНИ

Заборона КПУ оскарженню не підлягає

|

Вищий адміністративний суд України відмовив у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою КПУ, яка в судовому порядку намагалася оскаржити висновок Комісії з питань дотримання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Про це повідомляє Громадське.TV.

KPU

Вищий адміністративний суд встановив, що касаційна скарга є необґрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального або процесуального права.

Зазначається, що дана ухвала Вищого адміністративного суду України оскарженню не підлягає.

Таким чином, адміністративні суди дійшли висновку, що доводи представників і адвокатів Комуністичної партії України не є обґрунтованими. Тобто остаточно підтвердили правомірність вищезгаданого Правового висновку та відповідно заборону КПУ.

Раніше Київський апеляційний адміністративний суд відмовився задовольняти позов Комуністичної партії України до Міністерства юстиції України.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *