ОСТАННІ НОВИНИ

З України хотіли вивезти цигарок на 620 тисяч

|

На Закарпатті виявили понад 80 пакунків з контрабандними тютюновими виробами, які зловмисники намагались переправити в Румунію.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

DPS1

Прикордонники виявили 12 ящиків сигарет на ділянці відділу «Ділове» Мукачівського загону. Про наміри наших співвітчизників незаконно переправити в Румунію цигарки охоронці кордону дізналися з оперативних джерел. Група реагування, що виїхала на місце, за 200 метрів від держрубежу виявила пакунки з тютюновими виробами та одного чоловіка, який зізнався, що за грошову винагороду погодився допомогти незнайомцю перенести тютюн до сусідньої Румунії. Решта правопорушників  втекли.

DPS2

Крім того, в Виноградівському районі на території трьох приватних помешкань були виявлені 70 пакунків з тютюновими виробами. Інформацію про можливе накопичення сигарет отримали оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону. Перевірку, згідно з рішенням обласного Ужгородського суду, здійснювала спільна міжвідомча група до якої увійшли прикордонники, співробітники СБУ та фіскальної служби. Вартість знайдених сигарет сягає близько  620 тисяч гривень.

Виявлені тютюнові вироби вилучені представниками ДФС. Скоріш за все сигарети в подальшому планували перемістити в Румунію. Наразі встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *