ОСТАННІ НОВИНИ

Водії можуть пройти медогляд у будь-якій лікарні

|

Медичний огляд для водіїв та кандидатів у водії залишається обов’язковим, однак пройти обстеження можна в будь-якій медичній установі. Про це Львівському порталу повідомили в Регіональному сервісному центрі МВС України у Львівській області.

ogliad

За словами в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергія Клочка, раніше довідку водіям надавали тільки «обрані» мед заклади, що сприяло корупції.

« Ми зробили ще один крок для подолання корупційних схем. Якщо раніше були так звані «обрані» медичні заклади, які надавали відповідні довідки водіям, то зараз цього немає. Водій може звернутися в будь-яку поліклініку чи лікарню, де працюють профільні спеціалісти і отримати необхідну довідку. Процедура отримання медичної довідки стала набагато простішою. Відтепер будь-який медичний заклад за наявності необхідних фахівців, а саме: терапевта, невропатолога, отоларинголога, офтальмолога і хірурга, матиме право створювати медичні комісії для водіїв та кандидатів у водії і видавати їм відповідні довідки», – зазначив він.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *