ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині судитимуть продавця нелегального алкоголю

|

На Львівщині судитимуть зловмисника, що торгував алкоголем «з рук». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

крадіжка алкоголю

Працівники відділу превентивної діяльності Стрийського відділу поліції викрили 40-річного місцевого мешканця, котрий здійснював незаконну реалізацію алкогольних напоїв біля одного з місцевих підприємств.

Чоловік ретельно приховував свою діяльність: «працював» лише у визначені години, залишав клієнтам товар у схованках тощо. Таким чином, попри контроль з боку правоохоронців, зловмисник намагався уникнути відповідальності за свою незаконну діяльність.

«Факт продажу горілки ми задокументували протоколом про адміністративне правопорушення, вилучили шість літрів водно-спиртової суміші. Далі рішення прийматиме суд», – розповів  начальник Стрийського відділу поліції підполковник  поліції Іван Малиш.

Щодо 40-річного чоловіка правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене  ч.3 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *