ОСТАННІ НОВИНИ

Хто з нардепів отримує компенсацію за проживання в Києві (список)

|

Українці за грудень заплатили за проживання в Києві 177 нардепам. Серед депутатів, які не можуть заплатити із власної кишені за житло у столиці син аграрного олігарха Вадатурського, мільйонер Геллер, закарпатський олігарх Ланьо, брати Добкіни з Олександром Вілкулом та навіть бізнес-партнер Бориса Колеснікова Денис Омельянович. Про це у своєму Фейсбуці повідомив журналіст Денис Казанський, передає кореспондент Львівського порталу.

109

«Дивлюся на список депутатів, які отримали компенсацію за оренду житла в грудні 2015 року, і душа радіє. Тут і закарпатський олігарх Михайло Ланьо, і партнер Бориса Колесникова мільйонер Денис Омельянович, і власник ФК «Зоря» мільйонер Геллер, і брати Добкіни, і Олександр Вілкул, що недавно витратив мільйони на передвиборчу кампанію в Дніпропетровську. Але поза конкуренцією – син аграрного олігарха Вадатурського, стан якого оцінюється під мільярд доларів. Уявляю як він поспішає в касу, щоб отримати 10000 гривень компенсації за квартиру. Це якийсь космічний рівень жлобства», – написав Денис Казанський.

Варто додати, що у списку чимало нардепів із Львівщини.

Увесь список народних депутатів України, яким у грудні 2015 року здійснена виплата компенсації для оренди житла або винайму готельного номера:

105

106

107

108

Електронний вигляд дивіться ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *