ОСТАННІ НОВИНИ

Довкола нового керівника справ Львівської облради виник скандал

|

Сьогодні, 26 січня, на сесії Львівської облради висунули вимогу провести прозорий конкурс на заміщення посади керівника справ Львівської облради. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

114

Власне, це звернення від ГО «Люстрація» зачитав депутат «свободівець» Михайло Ковалів. У ньому йдеться про те, що Валентина Харлова призначили на посаду керівника справ Львівської облради непрозоро.

«Це посада, на яку не можна призначати потайки, кулуарно, не провівши конкурсу, не даючи іншим кандидатам шансу позмагатися, а працівникам апарату ради дати можливість отримати гідного керівника», – зазначається у зверненні.

Також наголошується, що Валентину Харлову дали посаду не за професійність і досвід, а за відданість керівництву.

«Не гоже новому постмайданіському керівництву Львівської обласної ради прислуговуватись у кадрових призначеннях принципом кумівства. Тим паче, що в кар’єрі Валентина Харлова є дуже сумнівна сторінка. Зокрема, широкому загалу відома робота Харлова в апараті обласної ради – супроводжування скандальних, пов’язаних із фальсифікуванням документів, рішень ради», – додали у ГО «Люстрація».

Також у зверненні зауважили, що ця посада є дуже відповідальною, оскільки через руки цього керівника проходять важливі документи.

Відтак ГО «Люстрація» закликала голову облради провести прозорий конкурс на посаду керівника справ Львівської облради.

Фото: Михайло Галущак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *