Директор одного з ліцеїв Львівщини привласнив понад 300 тисяч

|

На Львівщині посадовець навчального закладу підозрюється у розтраті бюджетних коштів у сумі 306 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

прокуратура

 

Під час перевірки, проведеної працівниками Турківського відділення поліції, правоохоронці встановили, що 55-річний освітянин, перебуваючи на посаді виконуючого обов’язки директора навчального закладу, уклав 2 грудня 2015 року з місцевим підприємцем договір купівлі-продажу відповідно до якого підприємець повинен був здійснити поставку 170 тонн твердого палива для обігріву приміщень навчального закладу.

Вже наступного дня посадовець ліцею підписав і завірив печаткою інші документи про те, що поставка палива була здійснена у повному обсязі, за що було сплачено 306 тисяч гривень. Проте, до навчального закладу паливо до кінця грудня минулого року так і не надійшло.

Наразі правоохоронці проводять розслідування за фактом розтрати бюджетних коштів.

Відкрите кримінальне провадження за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *