ОСТАННІ НОВИНИ

Де у Львові будуть кінцеві зупинки приміських та міжміських маршруток?

|

Під час засідання сесії депутати Львівської обласної ради погодили кінцеві зупинки для приміських та міжміських обласних маршрутів загального користування. Відтак було вирішено не виганяти їх за межі міста. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

marshrutky_lviv_prymiskyj_vokzal_32831149

Так, маршрутки Бібрського напрямку матимуть кінцеву зупинку на на АС-5 (вулиця Луганська, 2); маршрутки Яворівського напрямку – на АС-4 (вулиця Т. Шевченка, 105); маршрутки Золочівського та Перемишлянського напрямків – на вулиці Личаківській, 162-182; маршрутки Жовківського, Буського та Радехівського напрямків – на автовокзалі «Північний» (вулиця Б. Хмельницького, 225); маршрутки Городоцького, Мостиського напрямків – на автовокзалі «Двірцевий» (площа Двірцева, 1); маршрутки Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків – на автовокзалі «Двірцевий» (площа Двірцева, 1); маршрутки, що курсують до міст-курортів Трускавець, Моршин, Східниця, Шкло, Немирів – на автовокзалі «Двірцевий» (площа Двірцева, 1); маршрутки Миколаївського, Стрийського, Сколівського напрямків – на автовокзалі «Двірцевий» (площа Двірцева, 1); маршрутки Пустомитівського напрямку – на приміському залізничному вокзалі (вулиця Городоцька, 112).

У рішенні також йдеться про збереження існуючих кінцевих пунктів відправлення для автобусів, які сполучають Львів з населеними пунктами, розташованими в безпосередній близькості до (10 км).

Водночас Львівській міській раді рекомендовано передбачити розвиток мережі нових повноцінних автостанцій.

Оскільки депутати Львівської обласної ради не мають повноважень вирішувати долю кінцевих зупинок. Напрацювання робочої групи будуть рекомендувати Львівській ОДА, там і приймуть остаточне рішення.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *