ОСТАННІ НОВИНИ

Будівництво на Кримській у Львові визнали самочинним

|

Як зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Сергій Коровайник,  ні управління архітектури, ні Інспекція держархбудконтролю, ні Галицька районна адміністрація не надавали жодних дозвільних документів для будівництва на вулиці Кримській, 33а та 33б. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

забудова

«Щодо цих ділянок, є догорів оренди з Львівським керамічним заводом  для індивідуального житлового будівництва. Термін оренди закінчується 9 лютого цього року», – сказав Сергій Коровайник.

За його словами орендар звернувся до міської ради, щоб продовжити договір оренди земельних ділянок та отримати дозвільні документи для будівництва.

«Позитивних висновків Львівський керамічний завод не може отримати, оскільки перебуває в стадії банкрутства», – сказав Сергій Коровайник.

Він також зауважив, що зараз на вул.Кримській роботи зупинені.

«Там були розпочаті земельні роботи, ділянки не огороджені, техніки немає», – казав Сергій Коровайник.

У четвер, 28 лютого, у міській раді запланована зустріч щодо цього питання за участю посадовців, Інспекції держархбудконтролю, мешканців, активістів. «Сподіваємось, що прийдуть і представники Львівського керамічного заводу», – додав Сергій Коровайник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *