ОСТАННІ НОВИНИ

Заборона КПУ оскарженню не підлягає – Вищий адмінсуд

|

Вищий адміністративний суд України відмовив у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою КПУ, яка в судовому порядку намагалася оскаржити правовий висновок Комісії з питань дотримання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міністерства юстиції України.

85

Вищий адміністративний суд встановив, що «касаційна скарга є необґрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального або процесуального права».

Дана ухвала Вищого адміністративного суду України оскарженню не підлягає.

Таким чином, адміністративні суди дійшли висновку, що доводи представників і адвокатів Комуністичної партії України не є обґрунтованими. Тобто остаточно підтвердили правомірність вищезгаданого правового висновку та відповідно заборону КПУ.

Коментарі

  1. комунистична партия не потрибна. Вона знищила мильйони невинних людей. Ухвала вищого административного суду правильна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *