ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині погіршення погодних умов: водіїв просять бути обережними

|

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 25 – 27 січня на Львівщині очікують погіршення погодних умов. Відтак водіїв закликають бути уважними на дорозі, за можливості, обмежити користування власним автотранспорт.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

gololed-620x330

На території області очікують опади від невеликих до помірних, зокрема мокрий сніг, а вдень 27 січня місцями з дощем. Вітер західний, південно-західний від невеликого до помірного. Температура повітря вночі становитиме 1 – 6° морозу, вдень – від 3° морозу до 5° тепла.

У зв’язку з перепадом температур повітря від мінусових до плюсових можлива ожеледь, а також подекуди налипання мокрого снігу на лініях електропередач та деревах. На автомобільних дорогах зберігатиметься ожеледиця.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації закликає мешканців області подбати про свою особисту безпеку, зокрема водіїв бути обережними на автошляхах, за можливості, обмежити користування власним автотранспорт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *