ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти врятувати життя 3-річній дитині

|

У Львові (і не тільки) збирають кошти, аби допомогти 3-річному Андрію Свірнюку подолати рідкісне захворювання та отримати шанс на життя. Операція для маленького сміливого Андрійка коштує 127 245 євро – для родини це занадто велика сума, яка змушує просити про допомогу небайдужих людей.

допомога

«Близькі, друзі, колеги, знайомі! Моя родина отримала дуже серйозний виклик. Потрібна допомога моєму похреснику, сину мого двоюрідного брата Олега Свірнюка – Андрію Свірнюку. Дитині необхідна трансплантація печінки. У Андрійка патологія розвитку. Атрезія жовчовивідних шляхів печінки. Біліарний цероз печінки. На операцію необхідно 127 245 євро. Сума неймовірна, але ми віримо, що можемо її зібрати, і докладемо для цього всіх зусиль. Прошу Вашої допомоги. Всі деталі маєте змогу прочитати у вкладенні», – йдеться у повідомленні хресного батька хлопчика Яреми Чуйко.

Публікуємо фото документів, що засвідчують правдивість поданої інформації. За всіма деталями та з питаннями звертайтесь за номером – 066 300 29 89 (мама Андрія).

1

2

Номер карти ПриватБанку – на фото.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *