ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у Львові затримали 11 п’яних водіїв

|

За ніч у Львові складено протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані на 11 водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

85

За даними відомства, на вулиці Промисловій, 45 автомобіль «Daewoo Lanos» в’їхав у стіну будинку. Водій з місця ДТП втік. Завдяки свідкам події, водія вдалося затримати. Він намагався заховати номерні знаки. Ключі від автомобіля були при ньому. Чоловіка доставили до відділу поліції, від скоєного він відмовлявся, автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Спершу 24-річний водій сварився з патрульними, однак потім почав просити вибачення і визнав свою провину. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння встановила – 1.58 проміле.

88

На вулиці Замарстинівській, 107 зупинили автомобіль ВАЗ 21011 через не увімкнені фари. У чоловіка не було при собі водійського посвідчення. Він зателефонував дружині аби вона принесла паспорт. Допоки несли, водій разом з пасажирами почали розпивати у салоні автомобіля спиртні напої. Перевірка на драгері встановила – 1.23 проміле.

Загалом, в ніч на 24 січня складено протоколи на одинадцятьох водіїв, які керували автомобілем у нетверезому стані.

86

Також нагадаємо, що сьогодні у Львові затримали п’яним за кермом екс-міліціонера Личаківського райвідділу.

Фото: ПП Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *