ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО продовжують гинути українські військові

|

Обстановка в районі проведення АТО повернулася до бойових дій низької інтенсивності. Однак за минулу добу один український військовослужбовець загинув внаслідок підриву на вибуховому пристрої, й ще один отримав поранення внаслідок бойових дій. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

ато

За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО  Андрія Лисенко, на Луганському напрямку зберігається перемир’я. Не зафіксовано жодної ворожої провокації.

На Донецькому напрямку бойовики здійснили низку провокацій в районі Донецького аеропорту, а саме біля Авдіївки, Опитного і селища Піски, переважно застосовуючи стрілецьку зброю та один раз вистріливши з гранатомета. Також неспокійно поблизу Зайцевого і Майорська, що неподалік Горлівки. Бойовики здебільшого здійснювали неприцільні обстріли зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів. Натомість село Луганське стало об’єктом цілеспрямованих провокацій. Ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети та тричі стріляв з БМП.

На Маріупольському напрямку, бойовики стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів по наших позиціях біля Красногорівки та Мар’їнки. Біля Мар’їнки також працював ворожий снайпер. Крім того, була зафіксована одна збройна провокація поблизу Широкиного й використання 125-мм артилерії біля Старогнатівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *