ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді впіймали мисливця за велосипедами

|

У Червонограді поліцейські затримали зловмисника, що регулярно крав гірські велосипеди. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

велосипеди

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні працівники Червоноградського відділу поліції  встановили  причетність 25-річного мешканця Соснівки до скоєння більш ніж десяти крадіжок гірських велосипедів у мешканців міст Червоноград та Соснівка. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Зловмисник викрадав велосипеди, які мешканці залишали у під’їздах будинків. Злочини скоював переважно вночі: кусачками перекушував ланцюжки, якими були прикріплені велосипеди та викрадав їх. В подальшому велосипеди, викрадені у Соснівці, зловмисник продавав у Червонограді та навпаки. Кілька викрадених велосипедів правоохоронці вже розшукали та повернули власникам.

Триває досудове розслідування, поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших злочинів. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі.

Працівники Червоноградського відділу поліції звертається до усіх мешканців Червонограда та Соснівки з проханням – якщо Вам  відома інформація про подібні злочини або Ви знаєте осіб, котрі у Червонограді чи у Соснівці придбали гірські велосипеди з рук за ціну до п’ятисот гривень, повідомте про це у Червоноградський відділ поліції або за телефоном 102.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *