ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали трьох винахідливих злочинців

|

На Львівщині поліцейські викрили двох зловмисників, які грабували залицяльників своєї спільниці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

затримано злодія

До Пустомитівського відділення поліції звернувся 21-річний львів’янин, якого 18 січня в одному зі сіл району пограбували двоє невідомих.

Як повідомив заявник, через мережу Інтернет він познайомився із дівчиною, яка видалася йому не лише привабливою, а й обіцяла «цікаве дозвілля». Після нетривалої переписки домовилися про зустріч.

Приїхавши увечері до села, де начебто мешкала віртуальна знайома, потерпілий зателефонував їй. Жінка призначила побачення біля тутешнього клубу. Проте на місце зустрічі прийшла не вона, а двоє молодих людей. Один із них представився чоловіком красуні і вчинив скандал, який переріс у бійку. Завершилася вона тим, що чоловіка пограбували. Зловмисники, забрали у нього 500 гривень, мобільний телефон, куртку та взуття.

Правоохоронці не лише з’ясували особи грабіжників, а й затримали їх на місці події, коли вони після вистави з «чоловіком-ревнивцем» намагалися пограбувати іншу жертву. Ними виявилися  23-річний львів’янин та 25-річний місцевий мешканець. До складу кримінальної компанії також входила 25-річна львів’янка, мати двох дітей, яка винайняла хату в селі.

За фактом скоєного правопорушення відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі триває слідство. Працівники поліції встановлюють, чи не потерпіли від дій зловмисників інші громадяни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *