ОСТАННІ НОВИНИ

Полторак запевняє, що 7-ма хвиля мобілізації не на часі

|

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє, що на даний час питання про оголошення сьомої хвилі мобілізації не стоїть, передає Радіо Свобода.

демобілізовані

«Чи буде сьома хвиля мобілізації – це багато від чого залежить. Ми зараз дивимося, чи є необхідність, Генштаб робить розрахунки. Я сподіваюся на збільшення кількості охочих служити у ЗСУ на контракті. Багато чинників впливають на це, але питання сьогодні не стоїть», – сказав він.

Водночас Полторак повідомив, що військкоми відвідують військовозобов’язаних громадян виключно з метою постановки їх на облік.

«Не треба боятися цього. Треба відкривати, треба спілкуватися із представниками військкоматів, і не буде непорозумінь… Не завжди прихід військкома є проблемою для родини», – сказав міністр.

Він додав, що під час президентства Віктора Януковича в Міноборони були знищені майже всі документи з обліку військовозобов’язаних, і зараз їх необхідно терміново відновити.

15 січня у Генеральному штабі Збройних сил України заявляли про намір провести сьому хвилю мобілізації, однак точних термінів її початку не вказували. Перед цим з’являлася інформація про те, що сьома хвиля мобілізації в Україні може розпочатися наприкінці зими – на початку весни 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *