ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию неодноразово судимий ґвалтівник осквернив ще одну жертву

|

На Львівщині затримали ґвалтівника. Зловмисником виявився 54-річний раніше неодноразово судимий стриянин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

згвалтування

До Стрийського відділу поліції, 18 січня, із заявою про зґвалтування звернулась 22-річна дівчина. За словами заявниці, близько 21 години невідомий чоловік,  застосувавши до неї фізичне насильство, зґвалтував її.

Як встановили працівники поліції, зловмисник помітив майбутню жертву на території автостанції біля вокзалу в Стрию. Він ненав’язливо зав’язав з нею розмову, випитав  звідки вона і куди прямує. Дівчина розповіла доброзичливому чоловіку, що поспішає додому, проте автобуса з невідомої причини немає.

Тоді зловмисник запропонував піти з ним. Мовляв, саме у цей час з підприємства, де він працює, відправляється  автобус, який розвозить працівників і вона зможе доїхати додому.  Дівчина, нічого не підозрюючи, пішла з незнайомцем.

Про те, що потрапила у пастку, вона зрозуміла лише тоді, коли у безлюдному місці «доброзичливий» супутник схопив її за шию та  наказав мовчати. Погрожуючи  жертві фізичною розправою,  він задовольнив з нею свою статеву пристрасть.

«Працівники кримінальної поліції та відділу превентивної діяльності оперативно спрацювали та затримали зловмисника. Він неодноразово був судимий та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за подібний злочин.   Зараз вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу», – розповів начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України.  За вчинене зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

Фото:www.araraquaranews.com.br

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *